Segurgent 2000 Correduría de Seguros S.L. és una empresa de servicis especialitzada en l'àrea d'assessorament i gestió d'assegurances. El seu àmbit d'actuació és el territori espanyol, treballant principalment a Madrid, València, Barcelona , Sevilla i Bilbao.

Treballem per a oferir-li el millor servici, recollint i seleccionant informació precisa i certera de cada sector assegurador. Fem arribar aquesta informació als nostres clients en el menor temps i de manera degudament contrastada i analitzada. D'aquesta manera, garantim les pòlisses d'assegurança i inversions de menor cost i major rendibilitat

Per això no escatimem esforços i fiquem a la disposició dels nostres clients un actiu grup de professionals i els últims avançaments tecnològics. A més a més, comptem amb un ampli grup de col·laboradors pertanyents a sectors relacionats amb la mediació d'assegurances i altre tipus d'entitats.  

La Cartera de Clients de Segurgent 2000 Correduría de Seguros S.L. inclou des del particular fins la gran empresa multinacional, entitats públiques, inversors institucionals o privats, així com fundacions, associacions i diversos col·lectius empresarials.

Desde la seua formació al 1997 Segurgent 2000 Correduría de Seguros S.L., ha aconseguit consolidar-se como un clar referent en el mercat assegurador nacional.

El seu fundador, Pablo Macías Martín, apostà fermament al crear aquesta empresa de servicis, unint el seu ampli coneixement del sector assegurador adquirit al llarg dels anys de dedicació i estudis, sent avui un important referent a la Comunitat Valenciana.

Des de Segurgent estem sempre atents als últims avançaments tecnològics i innovem contínuament en les nostres línies comunicatives.

Segurgent 2000 Correduría de Seguros fou constituïda al 1997 com una entitat destinada única i exclusivament a la Mediació d'Assegurances. Aquesta societat està adaptada a la Llei 9/1992 de 30 d'abril, de Mediació en Assegurances Privades (B.O.E. de 2 de Maig), i inscrita en el Registre Mercantil de València al Tom 5.760; Llibre 3.067; Foli 199; Secció 8; Full 53.690 i amb C.I.F.: B-96630389

Contacto

Atenció al client Via WhatsApp
687 049 378
We use Cookies | More info
Cookies Preferences