IDENTIFICACIÓ DE LA SOCIETAT

Per donar compliment amb l’establert en la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic , es posa de manifest que la societat SEGURGENT CORREDURIA DE SEGUROS 2000, SL, amb domicili al c/ d’Osca nº6 ptes 9 i 10 46001 Valencia, amb CIF B96630389, està inscrita en el Registre Mercantil de Valencia, Volum 5760, llibre 3.067, foli 199 – Secció 8 Full v56.6903


El Copyright del material contingut en aquesta web és propietat de SEGURGENT CORREDORIA D'ASSEGURANCES 2000 SL, societat titular dels drets de propietat industrial intel·lectual d'aquesta pàgina web, el seu programari, logotips, marques i noms comercials, continguts, productes i serveis, es prohibeix expressament la explotació, reproducció, còpia, duplicació, distribució, modificació, comunicació pública, comercialització, cessió, transformació o qualsevol altra activitat que pugui realitzar-se amb aquests, tot i que es cite la font, excepte consentiment exprés i per escrit de la Societat

• SEGURGENT no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'accés, ús o mala utilització d'aquest website i els seus continguts.

 

• SEGURGENT no es fa responsable de la propagació de virus a través de la mateixa, ni dels errors, interrupcions o talls en la prestació dels serveis.

 

• SEGURGENT es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar, en qualsevol moment i sense previ avís, la informació continguda en aquest website així com la seva configuració, ja sigui de forma temporal o definitiva, havent d'assegurar l'usuari d'utilitzar en cada moment la versió actualitzada. Aquesta facultat no atorga als usuaris cap dret a percebre indemnització per danys o perjudicis.

 

• SEGURGENT no respon de la veracitat de les informacions que no siguin de la seva exclusiva elaboració, ni de les que provinguen de tercers i així s'expressa, no assumint en conseqüència cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguen originar per l'ús que pugua realitzar-se d'aquesta informació. Així mateix, la informació continguda en aquest web és la vigent des de la seua última actualització.

 


• L'usuari autoritza a SEGURGENT a obtenir, elaborar i analitzar la informació que es genera com a conseqüència de la utilització d'aquest website amb la finalitat d'oferir una navegació el més personalitzada i segura possible, respectant els procediments i drets que es fan constar al apartat de política de privacitat i confidencialitat.

• Els preus que s'ofereixen són merament orientatius i referits a les tarifes vigents en la data que s'obtinguen

 • Qualsevol controvèrsia que pogués derivar de l'accés o la utilització d'aquest website es sotmet a l'exclusiva jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Madrid (Espanya), conforme la legislació espanyola.

Contacto

Atenció al client Via WhatsApp
687 049 378