PIAS I SIALP – ASSEGURANÇA ESTALVI

Viure amb tranquil·litat econòmica per sempre i gaudir de la vida tal com ens mereixem. Açò és el que tot el món desitja però, com ho podem aconseguir? Contracta el teu Pla d'estalvi Sistemàtic i assegurat la tranquil·litat que necessites al teu futur.

En SEGURGENT t'oferim principalment dos tipus de productes d'estalvis que s'adapten a les teues necessitats: els PIAS i els SIALP

Que són els PIAS?

Els plans Individuals d'estalvi sistemàtic PIAS són instruments de previsió que tenen com a principal característica la flexibilitat: s'adapten a les necessitats de cada client.

El pla d'estalvi PIAS és ideal per a totes les persones que volen estalviar a llarg termini i és una opció molt aconsellable per a complementar les pensions o previndré etapes d'ingressos menors. A més d'estalvi, amb el PIAS disposaràs de liquidesa absoluta a partir del primer any, podent rescatar el capital parcial o totalment.

Avantatges dels plans individuals d'estalvi sistemàtic (PIAS)

És un instrument d'estalvi a mitjà termini amb les següents característiques:

- Flexibilitat en les aportacions al producte PIAS.

- El rescat pot ser total o parcial a partir del primer any.

- El pla de futur flexible PIAS està exempt de tributació si es rescata a partir del 5è any, i en forma de renda vitalícia.

- Alta rendibilitat en PIAS estalvi.

Que són els SIALP?

Les assegurances individuals de llarg termini (SIALP) es contracten en una entitat asseguradora i són una excel·lent fórmula d'estalvi que combina seguretat, avantatges fiscals i una alta rendibilitat. En este cas el prenedor de l'assegurança, l'assegurat i el beneficiari deuen ser la mateixa persona.

Avantatges dels plans d'estalvi a llarg termini (SIALP)

És un instrument d'estalvi a llarg termini, i les principals característiques d'aquest producte són:

- Flexibilitat en les aportacions al SIALP

- El rescat pot ser total a partir del primer any.

- El SIALP està exempt de tributació si es rescata a partir del 5è any

- Alta rendibilitat en el SIALP

 

En aquestes assegurances d'estalvi el capital aportat està sempre GARANTIT.

Treballem amb els millors perquè els teus estalvis cresquen amb nosaltres: Plus ultra, Catalana Occidente, Mapfre i Reale.

Formulari de Pressupost

Contacto

Atenció al client Via WhatsApp
687 049 378
We use Cookies | More info
Cookies Preferences