Assegurança de salut

Assistència mèdica en tot el territori nacional
Son moltes les persones que confien en Segurgent per a protegir la seua salut i la del que més estimen. Ells saben que tenen a la seua disposició més de 20.000 experts professionals i 450 centre privats que els garanteix una completa cobertura nacional.

Els Millors Professionals
A través de les distintes opcions que et proposem, podrà elegir lliurement tant al seu metge de capçalera com als especialistes que més li convinguen, dintre del nostre quadre mèdic.

Gaudirà d´una assistència de qualitat amb especialitats mèdiques i servicis addicionals: programes de medicina preventiva i planificació familiar, mètodes terapèutics i assistència dental bàsica:

  • Sense llistes d´espera
  • Habitació individual amb llit per a acompanyants sense límit d´estada*
  • Contractació còmoda a l´abast de tothom.
  • Accés directe a medicina primària.
  • Totes les especialitats
  • Proves diagnòstiques i mètodes terapèutics
  • * Vore condicions generals de la pòlissaComoditat de gestió
A Segurgent continuem treballant per a fer-li més fàcil la salut. La majoria de les proves diagnòstiques es realitzen sense necessitat d´autorització prèvia i per a aquells servicis que sí la requerixen, podrà gestionar-la per telèfon.

L´Assegurança Dental més completa al Preu més Competitiu
Tenir una boca sana s´ha convertit, tan per qüestions de salut com d´imatge estètica, en una de les qüestions mèdiques de major importància. Ja pot accedir al una amplia gama de servicis i especialitats odontològiques que li permetran portar un seguiment integral de la seua cura dental a preus molt avantatjosos.

Dintre de les nostres cobertures franquiciades hi ha una gran varietat de tractaments preventius, així com la majoria de proves diagnòstiques, neteja bucal, fluorització, les consultes i radiografies.

Quant a les nostres cobertures franquiciades (entre les que s´inclouen les ortodòncies i la odontologia conservadora i estètica), comptarà amb uns preus molt avantatjosos.

Treballem amb els millors, sense que pague més: Plus Ultra, Mapfre, Catalana Occidente, Aviva, Zurich.

 

Li convidem a que pove el nostre tarificador de salut.

Formulari de Pressupost

Contacto

Atenció al client Via WhatsApp
687 049 378
We use Cookies | More info
Cookies Preferences